Teeifuka USA   TEEIFUKA IS NOODKREET Teeifuka Suriname

Site over de Marrons uit het binnenland van Suriname  en ontwikkelingsprojecten van Stichting Teeifuka in het boven Suriname gebied


 Startpagina

Teeifuka op Christmas Carol/kerstmarkt 2010 Harderwijk

 

Dit jaar hebben we voor het eerst op de Christmas Carol/kerstmarkt gestaan, die op 10, 11 en 12 december 2010 is gehouden.

De nostalgische Vischmarkt te Harderwijk is drie dagen lang het decor voor het kerstevenement Christmas Carol Harderwijk. Geheel in Charles Dickens sfeer is er een sfeervolle kerstmarkt met vele kraampjes en eetstalletjes en optredens van bands, koren en toneelgezelschappen. Onze kraam is gesponsord door Klaas Mollema, Machteld van de Sterre,

Wil Willemsen, Leo van Doorn, Clemens van Zijl en Gerard Slingerland van de Rotary Harderwijk - www.rotary.nl/harderwijk.

Tjiska Smits van Studio Mist - www.studiomist.nl -  had ons gesponsord door twee schilderijen aan te bieden. Als de schilderijen verkocht zouden worden, dan was de opbrengst voor de stichting. Tot mei 2011 is er een expositie van haar te bewonderen in de Dialoog te Ermelo.

 

We zagen er vreselijk tegenop, om op de markt te gaan staan. Het was de dagen ervoor zo vreselijk koud geweest. Maar de weergoden waren ons goed gezind, het werd zelfs ruim boven het vriespunt.

 

Het waren drie heel gezellige dagen. Veel (enthousiaste) mensen gesproken. We hebben heerlijke Surinaamse broodjes verkocht. Was zeker een succes. De mensen van de organisatie van de kerstmarkt hebben ons ook goed verzorgd. We werden regelmatig voorzien van erwtensoep en oliebollen en af en toe een glühwein. Hartelijk dank nog daarvoor.

Ook Tjiska (van Studio Mist) heeft bijna twee dagen bij ons aan de kraam gestaan. Flyers van de stichting en haar studio uitgedeeld. Dat deed ze met veel plezier.

Er is overigens één schilderij van haar verkocht, waarvan de opbrengst naar ons is gegaan.

 

Iedereen die ons heeft gesteund hoe dan ook , met wat dan ook. BEDANKT.

 

 

 

terug naar boven


Bazuinpad 7, 3845 DX HARDERWIJK,  T: +31651111299 / +5977526573/ +5978529626; E: info@teeifuka.nl; Giro: 9697935; KVK: 08120461 - © Copyright Lugard